Parkwonen

Parkwonen is een fantastische nieuwe woonplek in Westergouwe, middenin de natuur. Parkwonen ligt namelijk in een ecologisch en recreatief oeverpark met een uitnodigende waterrijke loper waar je een ommetje maakt, langs de waterkant hangt en elkaar ontmoet. Langs de natuurlijke oevers komen woningen in een sfeervolle parkachtige setting. Je zou er maar wonen, dan leef je echt buiten in een autoluwe omgeving, maar wel met het voorzieningenhart om de hoek.

De openheid van de polders, het vele water en de bosschages en boomgroepen die je in Parkwonen en het park ziet, passen in het polderlandschap. De biodiversiteit wordt verrijk doordat in dit gebied veel gevarieerde beplanting wordt toegepast. In Parkwonen wordt je verleid om naar buiten te gaan, de natuurlijk komt letterlijk tot aan je voordeur. Er komen wandelpaden en zeker geen auto’s. Hier kun je fantastisch spelen en kinderen vinden veilig hun weg naar het park. Door deze opzet trek je mensen naar buiten. Hup de natuur in.

Planning

Parkwonen bestaat uit 30 eengezinswoningen en 72 appartementen. De 30 eengezinswoningen zijn verkocht en de bouw is gestart. De appartementen zijn in verkoop, schrijf je nu in!

Eengezinswoningen Appartementen

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Ik heb interesse in een: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.