Locatie

Westergouwe ligt ideaal. Aan de westkant van Gouda en dus is Rotterdam via de uitvalswegen snel te bereiken. Ook Zoetermeer, Den Haag, Alphen aan de Rijn en Utrecht bereik je snel via de A12. Ver hoef je overigens niet te reizen om te genieten van een avondje uit, heerlijk dineren of een middagje shoppen. Gouda is een fantastische stad met een rijke geschiedenis.

Westergouwe ligt letterlijk tussen de stad en de natuur. Als de wijk af is, staan er zo’n 4.500 woningen. Ondanks dat er ontwikkeld en gebouwd wordt, is het al gezellig en levendig in de wijk. Vele stellen, gezinnen en singles wonen er met veel plezier en genieten van de groene omgeving en de tijdelijke voorzieningen in de wijk.

 

De toekomst wordt nog beter!

In de toekomst komen in Westergouwe verschillende maatschappelijke en commerciële voorzieningen, zoals een definitieve plek voor de supermarkt, diverse winkels, horeca, gezondheidscentrum én een scholencluster. Je vindt ze straks allemaal in het bruisende hart van de wijk. En het fijne is, via de GroenBlauwzone wandel of fiets je er zo naartoe.

Zoals het er nu naar uitziet, zijn de school en sportvoorzieningen in 2025 klaar voor gebruik. In het cluster huisvest straks Kindcentrum De Ontdekkingsreizigers met een basisschool voor 900 tot 1.200 kinderen en kinderopvang. Ook komen er sportzalen, een welzijnsprogramma en woningen. Rond het gebouw komt een oeverpark, zodat buitenspelen, recreëren, sporten, gezond bewegen en ontmoeten actief samenkomen.

Ontdek Parkwonen Westergouwe

Klik op de iconen voor meer informatie. Bekijk de interactieve kaart voor de beste ervaring op een desktop.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Ik heb interesse in een: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.