Locatie

Westergouwe ligt aan de westelijke rand van Gouda, tussen de stad en de natuur. Ondanks dat er ontwikkeld en gebouwd wordt, is het al gezellig en levendig in de wijk. Vele stellen, gezinnen en singles wonen er met veel plezier en genieten van de groene omgeving en de tijdelijke voorzieningen in de wijk.

 

In de toekomst komen in Westergouwe verschillende maatschappelijke en commerciële voorzieningen, zoals een definitieve plek voor de supermarkt, diverse winkels, horeca, gezondheidscentrum én een scholencluster. Je vindt ze straks allemaal in het bruisende hart van de wijk. En het fijne is, via de GroenBlauwzone wandel of fiets je er zo naartoe.

Aandacht voor groen, water en recreatie

Een gezonde en beweegvriendelijke wijk, zo wordt Westergouwe genoemd. En zo is het ook. Loop maar eens rond en ontdek dat je op een subtiele manier wordt gestimuleerd te wandelen en te fietsen. Verder zijn in de wijk diverse sportgroepjes actief en in de GroenBlauwzone vind je allemaal sporttoestellen. Westergouwe grenst ook nog eens aan prachtige natuur- en recreatiegebieden waardoor je ontzettend kunt genieten van de Hollandse natuur die elk seizoen weer anders mooi is.

Rondom de Waterloop (voorheen bekend als de BAL-zone) en langs de groenassen zijn in de loop der jaren allemaal verschillende buurtjes verrezen. Kleinschalig en met een eigen sfeer en kwaliteit. Parkwonen ligt in een ecologisch en recreatief oeverpark met een uitnodigende waterrijke loper waar je een ommetje maakt, langs de waterkant hangt en elkaar ontmoet. Langs de natuurlijke oevers komen woningen in een sfeervolle parkachtige setting. Je zou er maar wonen, dan leef je echt buiten, maar wel met het voorzieningenhart om de hoek.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over Parkwonen Westergouwe

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.