Appartementen

In verkoop

De appartementen van Parkwonen zijn verdeeld over 2 woontorens met 72 appartementen. Er zijn wel 14 verschillende woningtypen die in grootte van elkaar verschillen van 63 tot 129 m². Door de variatie in aanbod kunnen verschillende mensen hier een thuis vinden. Singles, gezinnen, stellen, jong en ouder. Een mooi mix van mensen zorgt voor een prettige dynamiek in het buurtje. Altijd iemand met wie je klikt en op wie je eventueel kunt terugvallen als het nodig is. De appartementen zijn energiezuinig, worden opgeleverd inclusief een duurzame warmteinstallatie en zijn voorzien van mooi sanitair en tegelwerk, wat nog aan te passen is naar jouw wensen. Appartementen vanaf € 310.100,-  tot € 725.000,- v.o.n.

Bekijk woningaanbod →​  Downloads →​ Inschrijven woning →

Toren Sonsbeek

Toren Sonsbeek telt 32 appartementen, verdeeld over 5 woonlagen en 6 verschillende typen. De meeste appartementen zijn 63 tot 65 m² groot. Alleen de appartementen op de begane grond zijn groter, met 84 en 94 m². Je hebt altijd 2 slaapkamers en doordat de balkons veelal op de hoek liggen, geniet je van een heel vrij uitzicht. 20 appartementen hebben een eigen parkeerplaats. Wie geen parkeerplaats heeft, kan wel gebruikmaken van de deelauto’s die op het gezamenlijke parkeerterrein staan. Toren Sonsbeek heeft een grote gezamenlijke fietsenstalling op de begane grond. Appartementen vanaf € 310.100,- v.o.n.

Toren Sonsbeek

Toren Westbroek

Toren Westbroek heeft 40 appartementen, verdeeld over 9 woonlagen. De 8 verschillende type appartementen zijn gemiddeld wat groter, met een oppervlakte van 76 tot 129 m². Je hebt de keuze uit een appartement met 2 of 3 slaapkamers. Voor elk appartement is een parkeerplaats op het gezamenlijke binnenterrein gereserveerd. En op de begane grond bevinden zich ook de extra bergingen en fietsplaatsen. Appartementen vanaf € 368.000,- v.o.n.

Toren Westbroek

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Ik heb interesse in een: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.