Appartementen

We durven best te zeggen, dat de appartementen van Parkwonen op één van de mooiste plekken in Westergouwe liggen. Parkwonen ligt namelijk middenin het oeverpark met een uitnodigende waterrijke loper waar je een ommetje maakt, langs de waterkant loopt en elkaar kan ontmoeten. Langs de natuurlijke oevers ligt Parkwonen in een sfeervolle parkachtige setting, maar wel met het voorzieningenhart om de hoek. Het toekomstige centrumplan met winkels en (zorg)voorzieningen, maar ook het scholencluster ligt letterlijk op loopafstand van Parkwonen.

De appartementen zijn verdeeld over twee woontorens. Woontoren 1, Toren Sonsbeek, bestaat in totaal uit 32 appartementen verdeeld over 5 woonlagen met voornamelijk 3-kamer appartementen ter grootte van 63 – 65 m². Op de begane grond vind je nog een tweetal grote appartementen van respectievelijk 84 en 94 m².

Woontoren 2, Toren Westbroek, bestaat uit 40 appartementen verdeeld over 9 woonlagen met een mix van 3- en 4-kamer appartementen variërend in grootte van ongeveer 73 tot 129 m². Alle appartementen hebben een mooie grote buitenruimte, uiteraard met uitzicht over het park.

Benieuwd hoe de appartementen eruit komen te zien? Blijf ons dan volgen en meld je aan voor de nieuwsbrief. Zo ben je ook als eerste op de hoogte wanneer de appartementen in verkoop gaan.

Welk appartement type heeft jouw voorkeur?

Maak je keuze:


Hiermee meld jij je ook aan voor de nieuwsbrief

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.