Appartementen 27 februari in verkoop

Dinsdag 27 februari om 14.00 uur start de online verkoop van de 72 appartementen van Parkwonen. De appartementen van Parkwonen zijn verdeeld over 2 woontorens, Toren Sonsbeek met 32 appartementen en Toren Westbroek met 40 royale appartementen. Er zijn in totaal 14 verschillende woningtypen die in grootte van elkaar verschillen van 63 tot 129 m². Door de variatie in aanbod kunnen verschillende mensen hier een thuis vinden. Singles, gezinnen, stellen, jong en ouder. Een mooie mix van mensen zorgt voor een prettige dynamiek in de buurt. Altijd iemand met wie je klikt en op wie je eventueel kunt terugvallen als het nodig is.

Na de pre-sale van het project afgelopen november is er hard gewerkt aan de verdere ontwikkeling van deze appartementen. Ook is er voor het project door het rijk SBI subsidie uitgeschreven, waardoor Toren Sonsbeek, met 32 appartementen, in een prijsrange vanaf €310.100,- tot €350.100,- v.o.n. kan worden aangeboden. Toren Westbroek met 40 royale appartementen zijn er vanaf €368.000,- tot €725.000,- v.o.n.

Alle verkoopdocumentatie is vanaf start verkoop op de website te bekijken onder downloads. Denk hierbij aan de brochure, de verkooptekeningen per appartement, de prijslijst, de technische informatie en de overige informatie over bijvoorbeeld keuzemogelijkheden voor verschillende appartementen. Neem rustig de tijd om alle informatie te bestuderen alvorens je je inschrijving doet.

Wil je je inschrijven op jouw favoriete bouwnummer(s)? Ook dit kan via de website vanaf dinsdag 27 februari a.s. 14.00 uur tot zondag 10 maart 23.59 uur. Blijkt dat jij één van de gelukkigen bent en krijg je een appartement toegewezen? Dan word je daarover in de aansluitende week geïnformeerd.   

Toren Sonsbeek Toren Westbroek

Kom langs tijdens het verkoop event

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over het project of de appartementen. Uiteraard staat het verkoopteam voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Op woensdag 28 februari en op woensdag 6 maart is het verkoopteam van 15.00 tot 17.00 uur in het informatiecentrum Westergouwe aanwezig. Ook zijn er financieel adviseurs van de Rabobank aanwezig voor het beantwoorden van korte vragen en voor het eventueel inplannen van een adviesgesprek. Wil je de brochure inzien en meenemen? Deze ligt voor je klaar!
 
Het adres is: Provincialeweg 10, 2809 RA Gouda

Toewijzing appartementen

Na de inschrijfperiode vindt de toewijzing van de appartementen plaats. We proberen zoveel mogelijk eerste voorkeuren toe te wijzen. Kandidaten die zich reeds tijdens de pre-sale hebben ingeschreven voor het project, in november vorig jaar, krijgen voorrang bij de toewijzing. Zijn er meerdere kandidaten met een 1e voorkeur voor een appartement dan wordt er geloot. In de week na 10 maart worden alle inschrijvers bericht over de toewijzing.

 

Ingeschreven tijdens de pre-sale in november?

Heb jij jezelf ingeschreven tijdens de pre-sale in november en ben je nog steeds geïnteresseerd in een appartement? Dan dien je je vanaf 27 februari opnieuw in te schrijven om in aanmerking te komen voor een appartement. Vul het inschrijfformulier opnieuw in en geef wederom jouw voorkeuren aan voor één of meerdere appartementen. Dit mogen ook andere voorkeuren zijn dan tijdens de pre-sale.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Ontvang relevante updates over Parkwonen Westergouwe

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.